سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام از تشریح عملکرد واحد بهداشت محیط این شبکه در ماه مبارک رمضان در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی این شهرستان خبر داد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام از تشریح عملکرد واحد بهداشت محیط این شبکه در ماه مبارک رمضان در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چرام، علی جعفری فر ضمن تقدیر از زحمات و تلاش های پرسنل و بازرسان بهداشت محیط این شبکه، گفت: تأمین امنیت، سلامت غذایی و حفظ سلامت شهروندان در تمام ایام سال بدون تردید حاصل تلاش و همت مضاعف کارشناسان بهداشت محیط است که این مهم به نحو مطلوب فراهم شده و وضعیت بهداشت محیطی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی به سطح عالی تر ارتقاء یافته است.
وی افزود: واحد بهداشت محیط شهرستان در ماه مبارک رمضان، 196 بازدید از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و 35 بازدید از اماکن عمومی در چرام داشته اند.
جعفری فر در پایان خاطر نشان کرد: بازرسان بهداشت محیط، در این مدت 280 کیلو گرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در سطح شهرستان را جمع آوری نمودند.5